Vakanties naar Catalonië

Er is zo veel te ontdekken in Catalonië. De kust in het noorden met de prachtige baaien van de Costa Brava tot aan de Ebrodelta in het zuiden met de rijstvelden en mossel/oesterbanken. Liefhebbers van steden, cultuur, natuur maar ook wijn en gastronomie vinden hier ook volop mogelijkheden. Per regio hebben we de mogelijkheden gerangschikt. Van strandvakantie en stedentrip tot rondreis en speciale themareizen. Het is uiteraard ook mogelijk om de regio's te combineren. Neem contact op voor een voorstel op maat!

costa brava strand

Strandvakantie

Girona

Stedentrips

costa brava

Rondreizen

priorat

Themareizen

Per regio 

Girona

Costa Brava & Empordà

De provincie Empordà is een regio van contrasten waar zee en bergen samen komen. Kleine vissersplaatjes en mooie stranden aan de Costa Brava met middeleeuwse stadjes en wijngaarden in het binnenland. Bezoek ook zeker Girona met de oude Joodse wijk.
Casa Battlo

Barcelona en omgeving

Barcelona is een geliefde bestemming voor een stedentrip maar de omgeving heeft zo veel meer te bieden. De badplaatsen aan de Costa Barcelona waaronder Calella en Sitges maar denk ook aan de wijnregio's. Alella en de Penedès met de cavahuizen.
Poblet

Tarragona & Costa Dorada

Het zuiden van Catalonië met Tarragona en de Costa Dorada is een afwisselende regio. De kust met lange zandstranden en de Ebrodelta maar ook interessante steden en dorpen. Verder een prachtige natuur en de wijngaarden van Terra Alta en Priorat.

Neem contact op voor een voorstel op maat!

arrow_drop_up arrow_drop_down