Met de vriendenclub, familie of bedrijf op reis naar Catalonië?

In diverse regio’s kunnen we een interessant programma samenstellen. Met diverse activiteiten, ook rondom thema's.

Activiteiten rondom wijn & culinair

Breng een bezoek aan een van de vele wijnboeren in een van de wijnregio's. Voor groepen zijn er meer mogelijkheden zoals speciale tastings of workshops. In de wijnregio’s is een divers aanbod van overnachtingsmogelijkheden. Verblijf in een van de wijndorpen, tussen de wijngaarden of op een wijnlandgoed. In een (boutique) hotel, villa (ook met zwembad) of in een hotelkamer, appartement of villa op een wijnlandgoed. Ook is er de mogelijkheid voor groepen tot 44 personen om een landgoed met verschillende masia's af te huren.

Een speciale activiteit is Winefulness, een combinatie van mindfulness, natuur en wijn proeven.

Op yogareis of wellbeing break

Op zoek naar een locatie voor een yogavakantie? Neem contact op voor de mogelijkheden. Ook in combinatie met andere activiteiten zoals meditatie, kookworkshops en uitstapjes in omgeving.

Brainstormen, (board) meeting, incentive of een teambuilding event?

De verschillende regio's van Catalonië bieden bijzondere mogelijkheden voor een zakelijk event. Voor brainstormsessies, meetings, incentives of bedrijfsuitje met team building activiteiten.


In Barcelona of een van de andere steden maar ook aan de kust of in een van de wijnregio's. De passie van de wijnboeren voor hun wijn, lokale specialiteiten, traditie en regio is voelbaar. Het geeft iets speciaals aan elk event. Naast wijnproeverijen zijn er vaak ook mogelijkheden voor kookworkshops, team building events, culturele uitstapjes maar ook bijvoorbeeld yoga en meditatie.


Er zijn prachtige accommodaties die mogelijkheden bieden voor meetings of een speciaal event. 


Met mijn ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en workshops tot een conferentie met honderden deelnemers is uw meeting, incentive of event in goede handen. Neem contact op voor de mogelijkheden en ervaar mijn persoonlijke aanpak!

Neem contact op voor een voorstel op maat!

arrow_drop_up arrow_drop_down