Accommodaties in Catalonië

accommodatie Catalonie

Je bedje op vakantie kan overal staan. In een boutique hotel, een van de grote hotels of in een masia, villa of appartement. Keuze te over en voor groepen hebben we ook speciale locaties zoals overnachten in een luxe tent tussen de wijnranken of in een klein masiadorp met 9 verschillende masia's.


Op deze pagina een overzicht van de mogelijkheden maar neem contact op voor een voorstel op maat. Aan de hand van uw wensen en budget maak ik graag een voorstel.

(Boutique) hotels

boutique hotel emporda

Van kleinschalige hotels tot de grote ketens

Een kleinschalig boutique hotel in de Empordà, een 5*-hotel of B&B in de Priorat of een leuk hotel in Barcelona?

picknick in wijngaard

Speciale arrangementen o.a. wijn & gastronomie

Verblijf bijvoorbeeld in een boutique hotel in de Empordà inclusief bezoek aan twee van de mooiste wineries en het museum van Dalí in Figueres.

priorat

Rondreizen, ook rondom speciaal thema

De kust ontdekken of juist het binnenland? Een culturele rondreis of een route door het mooie landschap? Vele mogelijkheden.

 Masia's en villa's

masia catalonie

Voorstel op maat

Het aanbod van masia's en villa's is divers. Een paar hebben we uitgelicht maar neem contact op voor de mogelijkheden en een voorstel op maat.

Masia vlakbij Sitges

Naast een masia met privé zwembad voor max. 20 personen kan je kiezen uit een van de 9 masia's op een landgoed. Of huur  het gehele landgoed af.

villa op finca

Villa's op wijnlandgoed

Op een wijngaard in de Penedès,het gebied van de cava, kan je verblijven in een van de villa's met privé zwembad.

Voor max. 11 of 6 personen.

Paradores, klooster of ...

parador catalunya

Paradores

De paradores in Catalonië vind je midden in de natuur van de Pyreneeën, aan de kust, op het platteland of in steden. De parador van Cardona bevindt zich in een kasteel met fenomenaal uitzicht.

Poblet

Klooster

Een bijzondere locatie om te overnachten is in het Klooster van Poblet. Omgeven door wijngaarden en met diverse wandelroutes. Ook in het klooster van Montserrat kan je overnachten.

glamping catalunya

Voor groepen

Voor groepen zijn er speciale mogelijkheden. Zoals een event met overnachten in luxe tenten tussen de wijngaarden en activiteiten.

Neem contact op voor een voorstel op maat.

Neem contact op voor een voorstel op maat!

arrow_drop_up arrow_drop_down